Deel dit artikel...

Maak kennis met onze nieuwe sprekers en dagvoorzitters!

Beau Klein

Onze nieuwe huysgenoten

Maak kennis met onze nieuwe huysgenoten! We zijn trots om een aantal inspirerende sprekers en dagvoorzitters aan ons team toe te voegen. Ieder van hen brengt unieke ervaringen, frisse blikken en een dosis enthousiasme mee naar events. Of het nu gaat om het leiden van een debat, het delen van persoonlijke verhalen of het begeleiden van een event, onze experts staan klaar om hun bijdragen te leveren. We stellen ze graag even aan je voor!

Spreker Raymond de Looze versterkt de ontwikkeling van mensen en organisaties. Met zijn mensgerichte aanpak vindt hij de balans tussen de harde en zachte kanten van het leiderschap. Hij gelooft sterk in het plaatsen van mensen op de eerste plaats en combineert dit met een resultaatgerichte strategie. Hij inspireert zijn publiek door ambitie te koppelen aan reflectie en intuïtie aan daadkracht. Met zijn boeken en keynotes prikkelt hij ondernemers en professionals om kritisch naar zichzelf te kijken, altijd met een vleugje humor.
Raymond de Looze
Raymond de Looze

Spreker Laura de la Mar inspireert bedrijven om klantgerichtheid en leiderschap te versterken. Met haar expertise in gastvrij leiderschap deelt ze waardevolle, direct toepasbare inzichten die organisaties helpen groeien. Laura’s energie en passie op het podium motiveren haar publiek, terwijl ze persoonlijke aandacht en waardevolle verbindingen centraal stelt. Haar missie is om organisaties te transformeren door gastvrijheid en mensgericht leiderschap.

Laura de la Mar
Laura de la Mar

Spreker en dagvoorzitter Vincent Biekman, ondernemer en auteur van het boek ‘Geld Verdienen met Chat GPT', brengt met zijn motto "Business with a Smile" positieve energie en enthousiasme naar elk podium. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de media, entertainment, sport, B2B en e-commerce en motiveert ondernemers om plezier te hebben in ondernemen.

Vincent Biekman
Vincent Biekman

Dagvoorzitter Margje Fikse is een ervaren en innemende Nederlandse journalist en presentator, bekend van programma's als Op1 en Dit is de Dag. Margje presenteert lastige onderwerpen op een heldere manier, stelt doordachte vragen die discussies verrijken, leidt debatten en houdt focus op de kern. Haar enthousiaste en zelfverzekerde aanwezigheid creëert een ontspannen sfeer, waardoor deelnemers zich op hun gemak voelen en actief meedoen.

Margje Fikse
Margje Fikse

Spreker Sanne Cornelissen is dé expert op het gebied van efficiënt werken en AI. Ze is gedragspsycholoog, ondernemer en entertainer. Sanne helpt professionals tijd te besparen en stress te verminderen door AI te combineren met inzichten in menselijk gedrag. Met haar energieke en eerlijke presentaties inspireert ze bedrijven als Uber, Samsung en het Ministerie van Defensie.

Sanne Cornelissen
Sanne Cornelissen

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 2 september, 09:45
Deel dit artikel...