Deel dit artikel...

Maak kennis met onze nieuwe huysgenoten van september 2024!

Beau Klein

Onze nieuwe huysgenoten van september 2024

Onze nieuwe huysgenoten

We zijn trots om een aantal nieuwe en zeer inspirerende sprekers en dagvoorzitters bij ons te verwelkomen als huysgenoot. Ieder van hen brengt unieke ervaringen, frisse blikken en een dosis enthousiasme mee naar events. Of het nu gaat om het leiden van een debat, het delen van persoonlijke verhalen of het begeleiden van een evenement, onze experts staan klaar om hun bijdragen te leveren. We stellen ze graag aan je voor!

Spreker en dagvoorzitter Sarah Bronkhorst houdt zich bezig met de democratie en verkiezingen voor jonge generaties én heeft een passie voor vrouwelijk leiderschap en het enthousiasmeren van jonge vrouwen met ambitie. Sarah combineert intellect met flair, of ze nu optreedt tijdens award-uitreikingen of panels leidt; ze kan moeiteloos schakelen tussen het Engels en Nederlands en interviewt met gemak uiteenlopende sprekers. Zij spreekt over onderwerpen, zoals communicatie & media, creativiteit & inspiratie, diversiteit & inclusie, mens & maatschappij, overheid & politiek.

Spreker Michel Verheijden is improvisatie-cabaretier én verander-expert met 30 jaar ervaring. Hij merkte dat de vaardigheden die hij op het podium gebruikte om flexibel te blijven en in de flow te komen, ook in andere situaties goed toepasbaar zijn. Zijn unieke combinatie van humor, improvisatie en diepgaand inzicht in veranderprocessen maakt hem tot een veelgevraagd spreker en performer in het bedrijfsleven. Hij heeft het over onderwerpen, zoals verandermanagement, creativiteit & inspiratie, business & management en cabaret.

Spreker Bas van Abel neemt je mee op zijn indrukwekkende reis in het bedenken, bouwen en opschalen van het revolutionaire bedrijf achter de duurzame smartphone (fairphone.com). Als ontwerper duikt Bas in de onzichtbare wereld achter onze productiesystemen, brengt de problemen aan de oppervlakte en gebruikt hij zijn ondernemingen als middel om te laten zien dat het anders kan. Bas van Abel is een enthousiaste spreker over onderwerpen, zoals business & management, communicatie & media, creativiteit & inspiratie, duurzaam ondernemen, duurzaamheid & klimaat, technologie & innovatie en ondernemerschap.

Spreker Marcel Bos is een expert op het gebied van verandertrajecten en neurowetenschappen, met meer dan 35 jaar ervaring in de consultancy. Hij combineert zijn kennis over het brein met praktische ervaring in het begeleiden van grote organisaties. Hij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van grote reorganisaties, verander- en cultuurtrajecten, waarbij hij nauw samenwerkte met directies en raden van bestuur van diverse organisaties. Marcel Bos is een spreker die bekendstaat om zijn warme en humoristische stijl en spreekt over onderwerpen, zoals business & management, leiderschap, onderwijs, zorg, communicatie & media, sport & motivatie, lifestyle & health, teambuilding, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Dagvoorzitter Hans van der Steeg voelt aan wat er nodig is in een gesprek; scherp en kritisch doorvragen, een adremme opmerking om een situatie te doorbreken of juist een empathische benadering omdat de situatie daarom vraagt. Hans zorgt ervoor dat er geen vragenlijstjes worden afgewerkt, maar dat er een echt gesprek ontstaat. De sporter in hem van vroeger is nog steeds aanwezig; hij streeft altijd naar het maximale resultaat. Hij is expert op het gebied van media, duurzaamheid, economie, energietransitie, maatschappij, overheid & politiek, prinsjesdag en sport & motivatie.

Spreker Marit Bouwmeester is niet zomaar een kampioen; ze is met vier Olympische medailles een legende in de wereld van het zeilen. Wat Marit echt onderscheidt, is haar mindset en verfrissende aanpak. Voor elke Olympische cyclus ontwikkelt ze een minutieus plan, volledig afgestemd op de specifieke omstandigheden en gericht op innovatie, met maar één doel: goud winnen. Dat vraagt om veerkracht, flexibiliteit en een sterke focus. Dit neemt ze mee in haar sessies. Marit spreekt over onderwerpen als leiderschap & strategie, persoonlijke ontwikkeling, sport & motivatie, teambuilding en verandermanagement.

Marit Bouwmeester

Dagvoorzitter Annette van Trigt heeft het vermogen om te luisteren en de zaal actief te betrekken bij de missie en boodschap van het evenement. Ze weet als geen ander hoe ze paneldiscussies moet leiden, de juiste vragen moet stellen en de deelnemers moet betrekken tijdens het gesprek. Haar ervaring en professionaliteit maken haar de perfecte keuze voor ieder evenement waar sport en ondernemen centraal staan.

Maria Genova is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van cybersecurity, privacy en digitale trends, zoals identiteitsfraude, datalekken en AI. Haar presentaties zijn interactief, praktisch en vermakelijk, dankzij haar gevoel voor humor. Maria geeft veel lezingen voor overheidsorganisaties, ondernemersverenigingen en bedrijven, van kleinschalige bedrijven tot multinationals. Ze maakt elke presentatie op maat en bij voorkeur interactief, ook in grote zalen.

Spreker en Gen Z-expert Laura Bas weet haar publiek haarfijn uit te leggen hoe je gebruikmaakt van de kracht van generaties op de werkvloer en specifiek hoe we de jongste generatie beter kunnen begrijpen, bereiken en behouden. Ze kaartte Laura het belang van jongerenparticipatie en gendergelijkheid aan met haar zelfgeschreven speech als jongste delegatielid bij de Verenigde Naties. Ze spreekt over onderwerpen, zoals business & management, communicatie & media, HRM, leiderschap & strategie, mens & maatschappij en verandermanagement.

Spreker en dagvoorzitter Viggo Waas kan mensen emotioneren en amuseren. Hij geeft lezingen over veerkracht door optimisme, hoop en humor en presenteert tal van bijeenkomsten op ontspannen wijze. Viggo kan helaas uit eigen ervaring vertellen wat een infarct met je doet en wat het vergt om terug te knokken uit die situatie. Met humor kan hij vertellen wat er met je gebeurt en wat er nodig is aan veerkracht om het leven weer op te pakken. Hij spreekt over onderwerpen, zoals cabaret, creativiteit & inspiratie, gezondheidszorg, kunst & cultuur, mens & maatschappij, sport & motivatie en WK & EK voetbal.

Viggo Waas

Spreker Martijn Aslander helpt bedrijven en organisaties om de complexe impact van technologie op onze samenleving te begrijpen en te omarmen. Met zijn unieke benadering van digitale fitheid en informatiegeletterdheid biedt hij praktische inzichten die organisaties helpen zich aan te passen aan de digitale transformatie. Hij spreekt over thema’s, zoals digitalisering, digitale fitheid, persoonlijke ontwikkeling, technologie & innovatie en toekomst van werk.

Spreker & dagvoorzitter David Lewis is ondernemer, academisch expert, management consultant en auteur met 35 jaar internationale ervaring. Als gastdocent aan de faculteit ‘Strategie en Ondernemerschap’ van de London Business School, inspireert hij met onderwerpen als strategie-uitvoering, diversiteit, psychologische veiligheid en adaptief leiderschap. Met zijn scherpe inzichten, humor en toewijding aan kennisoverdracht wordt David geprezen als "slim, grappig en inspirerend" en weet hij het publiek telkens weer te verrassen en te prikkelen. Hij spreekt over onderwerpen, zoals ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Spreker Eve Vlemincx is academicus en strategisch adviseur met een focus op digitale, mensgerichte transformaties, innovatie en leiderschap. Eve heeft het unieke vermogen om complexe uitdagingen om te zetten in duurzame, praktische oplossingen. Met haar inspirerende keynotes combineert ze top-notch kennis en diepgaand onderzoek op een pragmatische en originele manier, waardoor bedrijven succesvol worden geholpen om te navigeren in een snel veranderende wereld. Ze spreekt over thema's, zoals AI/ChatGPT, business & management, diversiteit & inclusie, leiderschap & strategie, ondernemerschap, organisatiecultuur, sales & klantgerichtheid, technologie & innovatie, toekomst van werk en verandermanagement.

Spreker Sam Veldt heeft naast zijn muziekcarrière ook Fangage ontwikkeld, zodat artiesten beter in contact kunnen komen met hun fans. Ook heeft hij de Heartfeldt Foundation opgericht, waar hij zich actief inzet voor een duurzamere dance-industrie. Zowel in muziek als in het leven heeft Sam zijn zinnen op de toekomst gericht en richt hij zich steeds meer op ondernemen en innoveren. Hij spreekt over onderwerpen, zoals creativiteit & inspiratie, duurzaamheid & klimaat.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 30 september, 09:06
Deel dit artikel...